Software Foundry
Over ons
Aangenaam kennis te maken

Software Foundry is opgericht in 2010 door twee software ontwikkelaars: Manfred Suttorp en Stefan Oei.

Software Foundry is opgericht in 2010 door Manfred Suttorp en Stefan Oei. Beide mannen zijn software ontwikkelaars in hart en nieren en delen een aantal kernwaarden: kennis, integriteit, professionaliteit en passie. Waarden die zij nu delen met hun medewerkers.

Specialisten
Bij Software Foundry specialiseren wij ons niet zo zeer in branches of domeinen, maar in de techniek. Door de vele vraagstukken die we in de loop der jaren hebben opgelost hebben we geleerd om goed te luisteren en snel tot de kern te komen. Door onze specialisatie in de techniek kunnen we dit vervolgens snel en effectief vertalen naar een concrete oplossing.

Onze klanten
Omdat we ons niet specialiseren in domeinen komen onze klanten uit allerlei verschillende branches zoals zakelijke dienstverlening, retail, industrie, techniek en maritiem.
Bedrijven in Nederland en Duitsland met enkele medewerkers tot internationaal opererende marktleiders met honderden werknemers.

Productontwikkeling
Voor de maritieme sector hebben we een eigen product ontwikkeld: ShipLogic. Een cloud gebaseerd SaaS systeem dat havenmeesters en -beheerders helpt hun haven te beheren. 

ShipLogic logo

Het maken van software als een product kent meer uitdagingen dan alleen het maken van goed werkende software. Support, zowel online als persoonlijk, trainingen, updatebeleid en informatieveiligheid, om maar een paar zaken te noemen zijn minstens zo belangrijk. Op dit gebied adviseren we inmiddels ook onze klanten.